Més contents que unes pasqües

Del 8 al 21 d’abril
La campanya “Més contents que unes pasqües” premia les compres al Mercat Municipal durant estes festes
 
Se sortejaran entre la clientela 40 cabassets amb productes tradicionals
Dénia (07.04.2017).- Comprar a les parades del Mercat Municipal durant els dies de Setmana Santa i Pasqua té, a més de la garantía habitual d’adquirir productes frescos i de primera qualitat, un nou al·licient que arriba de la mà de la campanya “Més contents que unes pasqües”, llançada per la Regidoria del Mercat Municipal amb la col·laboració dels venedors de la plaça.
Del 8 al 21 d’abril, la clientela del Mercat Municipal que realitze compres superiors a 10 euros podrà entrar en el sorteig de 40 cabassets de Pasqua amb productes tradicionals d’estes dates cedits per les parades col·laboradores.
A partir de demà, els cabassets s’exposaran en la part central del mercat junt amb la urna on s’han de dipositar els tiquets que marquen una compra superior a 10 euros per a entrar en la rifa. La meitat dels cabassets se sortejarà el 14 d’abril i l’altra meitat el dia 21.
El regidor del Mercat Municipal, Javier Scotto, ha subratllat que es tracta d’una campanya per a “potenciar la visibilització del mercat en unes dates de gran afluència de turistes de segona residència i visitants” i que, a més, “diversifica la informació dels productes que es poden adquirir a la plaça”.
Aprofitant la presentació de la campanya, recordem que l’horari d’obertura del Mercat Municipal durant Setmana Santa i Pasqua és el següent: obrirà els dies 13, 14 i 15 d’abril (Dijous, Divendres i Dissabte Sant) i el dilluns de Sant Vicent (24 d’abril) i romandrà tancat el Diumenge i Dilluns de Pasqua (16 i 17 d’abril).
Castellano