L’arbre de Nadal solidari del Mercat Municipal posa el focus en la labor de l’Associació del Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat Marina Alta

La Regidoria de Mercats, el Mercat Municipal i l’empresa  dianense  Garmol han col·laborat de nou per a organitzar per cinqué any consecutiu la instal·lació d’un arbre solidari de Nadal en el mercat de Dénia. L’activitat, denominada Capacitats sobre rodes, combina el vessant solidari amb l’objectiu de fomentar les compres en el mercat municipal. Cada any, els carros de la compra que decoren el gran arbre es personalitzen amb el logotip d’una entitat social sense ànim de lucre de Dénia i la comarca amb l’objectiu de difondre la seua activitat i contribuir a donar-li visibilitat. Enguany, l’arbre solidari es dedica a l’Associació del Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat Marina Alta (ADAHMA).

L’arbre de Nadal del  Mercat Municipal està decorat amb part dels 25 carros de la compra cedits per  Garmol i personalitzats amb el logotip de l’associació. Els carros se sortejaran passades les festes nadalenques entre la clientela del mercat que haja realitzat compres per import superior a 10 euros. Els compradors hauran de depositar el tiquet de compra en les urnes col·locades al costat de l’arbre, sense oblidar-se d’escriure les seues dades personals i un telèfon de contacte on puguen ser localitzats si resulten agraciats en el sorteig. A més, enguany, un dels carros que se sortejaran contindrà productes del Mercat Municipal.

A més de donar els carros que adornen l’arbre, Garmol entregarà a  ADAHMA altres deu carros de compra perquè recapte fons amb la seua venda o sorteig.

Els representants de l’empresa  dianense han afirmat que «especialment en aquest any tan difícil per a tots, hem d’estar presents per a fer costat a les associacions, que ja de per si realitzen una gran labor social, i així poder-los facilitar una mica el seu treball».

Per part seua, la regidora de Mercats, Sandra  Gertrudix, ha agraït a  Garmol «el seu ferm compromís social i la col·laboració que des de fa cinc anys manté amb aquesta regidoria».  Gertrudix espera que la iniciativa tinga una repercussió positiva en la «gran labor que realitza l’associació ADAHMA» i convida a tots els veïns i veïnes de Dénia a realitzar les seues compres en el mercat de la ciutat, «per la qualitat dels productes que s’ofereixen i pel tracte pròxim, personalitzat i professional dels seus venedors i venedores».

Conéixer *ADAHMA

ADAHMA és una organització sense ànim de lucre que naix de la iniciativa d’un grup de pares i mares de la Marina Alta amb fills i filles amb Trastorn del Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH). L’associació es constitueix amb l’objectiu d’ajudar a totes les persones que pateixen aquest trastorn a desenvolupar les seues capacitats perquè puguen integrar-se en la societat actual arribant a adquirir les habilitats necessàries que els permeten gaudir d’una vida autònoma i de qualitat. La seua seu es troba en l’edifici municipal del carrer *Campotorres, 13, conegut com Seu d’Associacions.

En l’actualitat, a part de les teràpies individualitzades amb cada xiquet o xiqueta, l’associació també duu a terme tallers de repàs i ajuda acadèmica i està organitzant un taller de videojocs per a Nadal.