Info Paradas

tierra-secciones

TERRA

Ací trobaràs tot el relacionat amb la terra de forma més directa. Fruites, verdures, plantes, etc. Tot natural i recentment arreplegat de terres de la nostra comarca perquè gaudixes d'allò més sa amb aquells que més vols.

horno-seccionmercado


FORN

Gaudeix del pa, les coques, les crestes i tot el que vulgues en les panaderies del mercat. Tot d'elaboració tradicional i recentment horneado, per a assaborir-ho amb gust i sense pressa

gourmet-seccion


GOURMET

De tant en tant cal donar-se un capritx. En el mercat trobaràs des dels millors cafès i infusions, passant per vins, formatges i altres productes delicatessen elaborats a casa o importats expressament per a tu. Corre que volen!

mar-seccionmercado


MAR

No pots passar per Dénia i no gaudir del millor de la nostra zona. Peix fresc recentment portat de la llotja i capturat de forma responsable pels nostres conciutadans.Gaudeix d'allò que tens a prop. Cuidat que encara colea!

carne-secciones


CARN

Productes ecològics, elaborats artesanalment com sempre s'ha fet. Carn de debò, que podràs comprar al teu gust en la mesura que ho necessites. No dubtes a provar els productes d'elaboració pròpia dels nostres carnissers.

COMIDAMERCADO-secciones

CUINA DE MERCAT

El mercat municipal és un punt de trobada. Un lloc mític per a compartir esmorzars i gaudir de la companyia d'amics i veïns. És pecat venir comprar sense prendre un cafè, un vermut o una cañita amb qui et trobes. Repetiràs!

Valencià